23/8/07

Movilidad comprometida

A veces, las cosas más sencillas pueden solucionar o aliviar problemas que nos hacen la vida de lo más complicada. Esta vez, os presento un artefacto pensado en aquellas personas que con la movilidad reducida, por la causa que sea, les cuesta salir del vehiculo.

Una vez dicho esto, y antes de abrir el telón, hago un planteamiento general de la conveniencia o no, de que alguien que tenga la movilidad comprometida, esté llevando un vehiculo, en el que actitud y aptitud son elementos de primer orden en lo que a seguridad vial se refiere.
En cualquier caso, prefiero pensar en su aplicación para acompañantes.

Como os decía, el artilugio está diseñado por
Handybar USA.
Se trata de un simple mango que se coloca en el cierre de la puerta del coche a modo de bastón que nos ayuda a levantar del asiento.


En las instrucciones de uso y en las imágenes, se puede observar como con suma facilidad se coloca y se quita poco después.

Imagino que lo habréis visto algo frágil, pues aguanta la friolera de 158 Kg.

Es cierto que a veces, cuando uno ve cosas como esta se pregunta: ¿como es posible que no lo haya inventado yo?.

5 comentarios:

Salva dijo...

Hola i gracies per haber visitat el meu blog.
Al igual que la gravetat es confirma amb una poma, aquest invent va poder passar al trencar-se-li el mànec d' una paella a un tipus garrapo.
Crec, com tu, que s' ha d' estar al 100% per conduir el que pot ser una màquina de matar, però no nomès física sinó tambè psicològicament parlant.
Tambè hauria molt a parlar sobre els mini-cotxes, que en un 90% son conduits o per persones grans que ja no pasarien la revisió per un permis "B" o per persones que tras examinar-se vint o trenta vegades, opten per el mini-cotxe amb nomès la llicencia.

garmir dijo...

Hola:
Quin blog mès interessant i pràctic i didàctic, et deu costar molt de temps fer-lo.
Felicitats.

intoku dijo...

Gràcies per la informació. He descobert el teu blog a traves de la web del "9 minuts de fama".

Jo li vaig comprar precissament un cotxe a un senyor que ja no podia pujar i baixar amb facilitat, ja que és un cotxe baix.

Salutacions,
Intoku

Josep Lluís Pouy dijo...

Salva,
Blog de referència el teu, l'afegiré el meu perquè la gent el visiti també.
Gamir,
Grècies per les teves paraules, encoratges a seguir endavant. Menre hi hagi gent com vosaltres s'ho val.
intoku,
Com deia en Salva, aquests quedriciles són la solució per molta gent, però jo vaig estar a punt de tenir un accident amb un d'ells. Jo anava amb el tot terreny de protecció civil, es va creuar anant d'urgència un conduït per una persona amb sordessa. Sort que el cotxe hi jo vam respondre...

Josep Lluís Pouy dijo...

Per cert, per tots vosaltres de parta catalana hi ha:
http://blanesseguretat.blogspot.com
siau